Tjitske

 

Tjitske kwam in aanraking met dit project en de foto’s spraken haar aan. Ze is net gescheiden, maar voelt zich krachtig en klaar voor de toekomst. Ze was vooral benieuwd naar de resultaten, hoe zij er uit zou zien op de foto’s.

Ze is tevreden met haar lichaam, trots op haar taille en er zijn genoeg dingen waar ze minder blij mee is, maar dat geldt voor iedereen toch? Gedurende de fotoshoot hebben we regelmatig de foto’s bekeken en verdwenen de zenuwen steeds meer naar de achtergrond. Het resultaat zie je terug in de foto’s hierboven.

Tjitske zelf zegt het volgende over de fotoshoot: “Ik heb meegedaan aan het project Natural, omdat ik de foto’s van de andere meiden zo mooi vond en ik benieuwd was hoe ik er zelf uit zou zien, gefotografeerd door Arie voor dit project. Spannend vond ik het wel, ik moest echt even uit mijn comfortzone, dat kwam voort uit wat onzekerheid en iets opgelatenheid. Door het enthousiasme, het geduld en de professionele houding van Arie wist hij me steeds meer op mijn gemak te stellen. Ook vond ik het heel fijn om samen de mooiste foto’s uit te zoeken. Al met al vond ik het een hele leuke ervaring.”

Facebook Reacties