Meedoen

Je hebt waarschijnlijk kennis gemaakt met mijn project via de facebookpagina of via één van de deelnemers. Als je nog niet op de hoogte bent van de bedoeling van het project kun je de pagina ‘Informatie‘ lezen.

Een aantal opmerkingen:

  • De foto’s kunnen naakt bevatten, maar dat is geen doel op zichzelf. Het is helemaal aan jou wat je zou willen. We zoeken samen de foto’s uit die we mooi vinden. Foto’s waar jij niet achter kunt staan zullen dus ook niet gebruikt worden. Wees (van te voren) duidelijk over jouw eigen grenzen, ik zal deze altijd respecteren.
  • Het project bestaat uit zwart-wit foto’s. Wil je echter liever een kleurenfoto dan kan dat eventueel ook.
  • Je ontvangt 5 bewerkte digitale hoge resolutie foto’s, wil je meer foto’s uit de serie ontvangen dan betaal je een meerprijs van 15 euro per foto.
  • De fotoshoot vindt plaats in Sint Nicolaasga in mijn fotostudio. Het adres is: Tsjûkemarwei 6B, dat is boven de tandarts.
  • De foto’s worden gepubliceerd op verschillende media in het kader van dit project. Als je dat niet wilt, maar wel een fotoshoot wilt als deze, dan wordt het een betaalde shoot. Ik vraag daar dan 150 euro voor.

Wil je na al deze opmerkingen nog steeds graag meedoen? Yes! Aanmelden kan door je aan te sluiten bij de facebookgroep van Project-Natural. Als ik tijd heb voor shoots doe ik daar een oproep. Als je dan beschikbaar bent kun je mij een berichtje sturen om een afspraak te maken.

En dan verder?

Als we een afspraak hebben kom je op de afgesproken tijd in mijn studio. Zorg er voor dat je haar goed zit en dat je geen uitbundige make-up op hebt. Hou de make-up bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk. Neem een aantal verschillende zwarte kledingstukken mee. Je krijgt van mij een kopje koffie of thee en we maken eerst kennis en bespreken de fotosessie. Daarna gaan we aan de slag. Tijdens de fotosessie zullen we regelmatig de tot dan gemaakte foto’s bekijken zodat we kunnen bijsturen waar nodig.

Je ontvangt van mij de resultaten met wetransfer, meestal snel na de fotosessie.

Een tip: voorkom striemen door strakzittende kleding of (bh)bandjes, dat scheelt een stuk in de nabewerking.