Aalwina

 

Aalwina heeft twee kinderen. Beide waren flink aan de maat toen ze werden geboren en één en ander heeft gevolgen voor je lichaam. Met name haar buik draagt die sporen mee. Meedoen aan Natural betekende wel een drempel over, maar ze werd steeds enthousiaster door de foto’s van de andere deelneemsters en ze besloot zich aan te melden. Ze is trots op haar lange haar, dat is haar ‘handelsmerk’ zou je kunnen zeggen. “Ooit zal ik het wel aan Stichting Haarwensen doneren, maar ik ben er op een of andere manier toch enorm aan gehecht.” “En mijn benen zijn ook best ok, ik heb geen last van striae, dat komt misschien ook wel door het vele paardrijden.”

Ze is nog net niet geboren op een paard, maar sinds kind af aan is ze al een paardenmeisje. Door de drukke werkzaamheden, twee kinderen en het leven op een boerderij, schiet het paardrijden er wel eens bij in. “Ik kon me dat vroeger nooit voorstellen, paarden en paardrijden was alles voor mij, maar dat verandert.”

Aalwina:

“Een fantastische ervaring!”

“Ik had steeds al de foto’s van het project op Facebook voorbij zien komen. Stuk voor stuk mooie dames prachtig op de foto gezet. Durf ik het aan om mezelf ‘bloot’ te geven voor de camera?! Na binnenkomst en een praatje had ik er meteen vertrouwen in dat het goed zou komen… Ik vond het een super ervaring. Een hele relaxte ochtend met een fotograaf waar de passie voor z’n vak er vanaf spat. Met engelengeduld heeft hij me voor de camera gezet en me laten ontdooien voor de mooiste plaatjes. Ja, ik mag er zijn, trots op het resultaat!”

 

 

Facebook Reacties