Marleen

 

Marleen is 22 en doet de opleiding docent Theater in Leeuwarden. Ze wil graag actrice of theaterdocent worden. Als kind wist ze al dat ze later iets met theater wou doen, ze stond graag in het middelpunt van de belangstelling. Niet dat dat altijd goed begrepen werd en ze was dan ook een klein beetje ‘anders’ dan de anderen. Nu bevindt ze zich tussen gelijkgestemden en dat is prettig.

Schoonheid en uiterlijk zijn niet onbelangrijk. “Als actrice moet je wel bereid zijn om niet al te preuts te zijn. “Ik weet nog dat ik tijdens een voorstelling in het eerste jaar in mijn ondergoed op het podium stond, dat was wel even slikken”. Het hoort erbij, maar het is wel wennen. Deze fotoshoot helpt Marleen weer een drempel over. Dat ze ook een aantal foto’s voor haar portfolio hier aan overhoudt is natuurlijk mooi meegenomen.

Wat ze zelf van de foto’s vond? Lees maar:

“Vandaag een fotoshoot gedaan voor het project ‘natural’ van Arie Bruinsma. Wel even spannend, maar wat een bevrijding om je lijf gewoon te laten zien en al je onzekerheid aan de kant te gooien. Gewoon te waarderen en te accepteren zoals je bent. Deze foto’s laten me inzien dat ik er best wel goed uit zie, ondanks dat ik dat niet altijd zie in de spiegel. Het valt me op, dat we vaak kijken naar wat we niet mooi aan onszelf vinden i.p.v wat wel. Dankjewel!”

 

Facebook Reacties