Ervaringen

Project-natural van Arie sprak mij gelijk aan omdat het gaat om de schoonheid van de gewone vrouw en haar acceptatie van haar schoonheid. Voor mij geldt ook dat mijn eigen schoonheid vaak een worsteling in mijn hoofd is. Eerder heb ik al portretfoto’s door Arie laten maken maar toen was ik echt niet tevreden met mijn lijf. Na een paar “lifestyle” veranderingen en keihard trainen ben ik nu wel meer blij met mijn lichaam en vond het een mooi idee om dit met dit project vast te laten leggen. Het foto’s maken ging heel natuurlijk. Geen gêne, Arie is een vakman! En op het eindresultaat ben ik super trots!

Zus   

De foto's spraken me meteen aan, dus zelf ook maar de stap gezet om een stukje onzekerheid te overwinnen. De fotoshoot is mij heel erg meegevallen, ook omdat je na iedere fotosessie gaat bekijken wat je wel of niet mooi vindt. Ik was best wel trots op de resultaten, dat heb ik niet altijd zo gevoeld tijdens een fotoshoot. Arie heeft me goed begeleid en tijdens de sessie kwam er zowaar ook een spontane glimlach voorbij. Ik ben heel blij dat ik terug kan kijken op mooie foto's.

Ilse   

Mijn ervaring met Arie was erg goed. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Ik had zelf imput in de poses en er zijn echt te gekke dingen uitgekomen. Ik heb erg veel gelachen. Het was een prachtige studio en ik vind zijn werk ook prachtig. Ik ben blij dat ik van zo'n speciaal project deel heb mogen uitmaken. Het was een geweldige ervaring. Bedankt.

Susan   

Gerustgesteld en gecoacht door Arie, deze super gave foto’s kunnen maken! En wat ben ik trots, ik heb het toch maar gedaan! Deze foto’s laten mij zien dat de onzekerheid nergens voor nodig is en dat ik trots mag zijn op wie ik ben, en heel eerlijk gaf het een kick en zou ik het zo nog een keer doen!
Arie super bedankt voor deze top ervaring!!

Catherine   

Met gepaste spanning naar de afspraak met Arie Bruinsma voor de fotosessie “Natural” gegaan. Ik had “ja” gezegd om iets in mij zelf te overwinnen. Arie stelt mij op mijn gemak en na enige aarzeling krijg ik er zelfs plezier in! Samen hebben wij de mooiste foto’s uitgezocht. Voor mij is mijn missie geslaagd.

Catharina-Dorinde   

Arie geeft en straalt vertrouwen uit om voor zijn lens te staan en is zeer ingetogen. De prachtige foto’s van alle dames spreken voor zichzelf!

Cindy   

Ik heb meegedaan aan het project Natural. Arie Bruinsma stelde me op mijn gemak, was professioneel en geduldig. Een leuke ervaring en ik ben erg blij met de foto's!

Tjitske   

Na lang nadenken heb ik mij opgegeven voor project natural. Ik vond het mega spannend maar die spanning verdween snel toen ik bij Arie binnen stapte! Ik voelde mij na het bakje koffie direct op mijn gemak waardoor ik zonder schaamte aan de shoot begon. Wat een professionele fotograaf, een vakman! Bedankt Arie voor de prachtige foto's!

Bianca   

Arie heb ik leren kennen als een integer en mooi mens, die ook nog eens prachtige foto’s weet te maken waarop hij de “mooie” kanten van iemand perfect weet te benadrukken!

Anneke   

Wat ontzettend leuk dat ik mee mocht doen. Voor mij heel bijzonder. Nooit gedacht dat ik mezelf ooit zo zou laten fotograferen. Al helemaal niet na alle behandelingen van afgelopen anderhalf jaar. Toch ook deze uitdaging aangedurfd. Jij als fotograaf bent rustig, vriendelijk, integer en hebt gevoel voor humor. Dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde in je studio. De drempel was, bij binnenkomst, dan ook niet hoog om zo voor de camera te gaan staan. Dank voor deze speciale shoot!

Astrid   

Vandaag een fotoshoot gedaan voor het project ‘natural’ van Arie Bruinsma. Wel even spannend, maar wat een bevrijding om je lijf gewoon te laten zien en al je onzekerheid aan de kant te gooien. Gewoon te waarderen en te accepteren zoals je bent. Deze foto’s laten me inzien dat ik er best wel goed uit zie, ondanks dat ik dat niet altijd zie in de spiegel. Het valt me op, dat we vaak kijken naar wat we niet mooi aan onszelf vinden i.p.v wat wel. Dankjewel!

Marleen   

Ik kreeg veel leuke reacties op je project en mijn foto's en erg blij dat ik het toch heb gedurfd. Hoewel ik nooit ontspannen voor het oog van de camera ben heb je echt de juiste momenten weten te vast te leggen. Heel knap. Vooral waar ik recht in de lens kijk!!
Nogmaals dank je wel en ik ben trots om aan jouw project te hebben mogen meewerken.

Berber