Kim

 

Kim werd vroeger gepest. Ze had rood haar, een bril, scheve tanden, je kent het wel. Een gemakkelijk slachtoffer dus. Toen ze op het voortgezet onderwijs kwam stapte ze over op lenzen, kreeg een beugel en het pesten werd minder. Later deed ze met een modellenwedstrijd mee. Ze won de wedstrijd én een contract bij een modellenbureau. Haar zelfvertrouwen groeide, maar misschien nog wel meer aan de buitenkant dan aan de binnenkant. “Er blijft altijd een stuk onzekerheid knagen.”

Ze heeft nu twee kinderen en dat heeft gevolgen voor het lichaam. Het modellenwerk is naar de achtergrond verschoven, maar dit project trok haar aandacht. “Dit is een kans om weer wat aan mijn portfolio te werken en ik vind het gewoon ook heel leuk om te doen.”

Zelf zegt Kim het volgende over schoonheid: “Schoonheid is iets waarvan iedereen zegt dat het van binnen zit, maar waarom word je dan beoordeeld op je uiterlijk? Ik denk dat schoonheid van binnen en buiten zit en dat iedereen iets anders mooi vind. Ik hou van mensen die laten zien dat ze van zich zelf houden en sterk zijn, dat vind ik schoonheid.
Facebook Reacties