Catharina-Dorinde

 

Dorinde betekent “Stralende Ster”. “Ik wil graag door mijn ‘zijn’ mensen inspireren naar de positieve kanten te kijken. Daar waar je op focust vermeerdert zich”.

“Ik merk dat ik emotioneel word bij de gedachte eens “mooi” zichtbaar te zijn, daar ikzelf ,blijkbaar nog steeds, moeite heb met mijn veranderde, oudere lijf. Houden van jezelf houd óók in, houden van en accepteren van je lichaam zoals het nu is en vandaar dat ik met enige schroom toch deze uitdaging voor mijzelf zou willen aangaan en mij kwetsbaar opstellen”. Zo melde Catharina-Dorinde zich aan voor mijn project. Na de fotoshoot kreeg ik de volgende reactie van Catharina-Dorinde: “Met gepaste spanning naar de afspraak met Arie Bruinsma voor de fotosessie “Natural” gegaan. Ik had “ja” gezegd om iets in mij zelf te overwinnen. Arie stelt mij op mijn gemak en na enige aarzeling krijg ik er zelfs plezier in! Samen hebben wij de mooiste foto’s uitgezocht. Voor mij is mijn missie geslaagd.”

Voor mij als fotograaf is schoonheid niet iets wat voorbehouden is aan jonge meisjes. Wat schoonheid wel is? Een lach, zelfverzekerdheid, houding, expressie, vorm of emotie. Het zijn voor mij allemaal bouwstenen die een rol spelen. Het is bijzonder dat je als fotograaf deze ervaring mag meegeven aan mensen. Een groter compliment kun je mij en jezelf niet geven.

Facebook Reacties